درباره

بوت‌کمپ تورینگ (مدیریت محصول هوش مصنوعی)

هوش مصنوعی یک علم نسبتاً جدید است و موقعیت شغلی مدیریت محصول هوش مصنوعی نیز بسیار جدید و با تقاضای روزافزون است. از این رو منابع زیادی برای این موقعیت وجود ندارد. حتی منابع انگلیسی زبان نیز بسیار محدودند. از طرفی جامعه‌ی فناوری ایران فاصله‌ی زیادی با فضای بین‌المللی دارد و مواردی مانند تحریم‌ها و فیلترینگ به شکل تصاعدی در حال افزایش این فاصله هستند. اگر روزی از نظر سیاسی بتوانیم با دنیا در تعامل باشیم، آن روز شاید از نظر فناوری حرفی برای گفتن در جامعه جهانی نداشته باشیم. محصولات هوش مصنوعی که در ایران تولید می‌شوند به دلیل عدم رعایت قوانین اخلاقی و نداشتن ملاحظات مورد تأیید مراجع بین المللی امکان فعالیت نخواهند داشت. همچنین نیروهایی که قصد مهاجرت دارند سخت‌تر از مردمان دیگر کشورها می‌توانند پیشنهاد شغلی دریافت نمایند. امید ما این است که با برگزاری این بوتکمپ و تداوم آن، جامعه هوش مصنوعی ایران را برای این تغییرات بزرگ آماده کنیم تا در گام اول نیاز بازار ایران را در تولید و نگهداشت محصولات هوش مصنوعی برطرف کرده و در ادامه شکاف جامعه فناوری ایران را با جهان - ولو اندکی - کاهش دهیم.

توضیحات و اطلاعات لازم در رابطه با بوتکمپ را میتوانید در ادامه‌ی این صفحه یا فایل PDF زیر مطالعه فرمایید:

دریافت فایل توضیحات بوتکمپ


توضیحات مختصری در مورد روند بوتکمپ


مزایای

بوت‌کمپ تورینگ (مدیریت محصول هوش مصنوعی)

آموزش به‌روز به همراه کارگاه عملی

شرکت‌کنندگان از شش مدرس و منتور یاد می‌گیرند که همگی علاوه بر سواد آکادمیک، تجربه‌های متنوعی در حوزه‌ی هوش مصنوعی دارند. مدرس‌ها و منتورها به گونه‌ای انتخاب شده‌اند که توانایی بالایی در انتقال مفاهیم به زبان ساده و روان دارند. مدرس‌ها و منتورها علاوه بر آموزش بر اساس جدیدترین منابع روز دنیا، در کارگاههای عملی کمک می‌کنند تا هر تیم به یک محصول واقعی قابل ارائه به بازار برسد.

استخدام

رزومه‌ی شرکت‌کنندگان و ارزیابی عملکرد آنها در طول بوت‌کمپ در اختیار سازمان‌ها قرار می‌گیرد تا فرایند استخدام به عنوان «مدیر محصول هوش مصنوعی» آغاز شود. یک مدیر محصول هوش مصنوعی 20% بیشتر از یک مدیر محصول حقوق دریافت میکند. همچنین مدیر محصول هوش مصنوعی نسبت به دانشمند داده و مهندس یادگیری ماشین از 15 تا 30% حقوق بالاتری دریافت می‌کند.

ساخت یک محصول واقعی

در طی چهار هفته کارگاه عملی، شرکت‌کنندگان یک MVP مبتنی بر هوش مصنوعی خواهند ساخت که می‌تواند شروع یک کسب و کار جدید باشد. همچنین یک تجربه‌ی خوب به رزومه‌ی شرکت‌کنندگان اضافه می‌کند. این محصول و تیمی که آن را در طول بوتکمپ خلق می‌کند، بالای چند میلیارد تومان در اکوسیستم استارتاپی ارزشگذاری می‌شود و میتواند به سادگی تیمها را وارد فرایندهای شتابدهی و سرمایه‌گذاری کند.

ورود به شتابدهی و جذب سرمایه

اگر قصد داشته باشید از محصول خود یک کسب و کار بسازید، مرکز نوآوری نکسترا و شتابدهنده‌های دیدینو و کارونو برای شما امتیاز ویژه درنظر خواهند گرفت. به طوری که می‌توانید در دوره‌های پیش‌شتابدهی و شتابدهی آنها به صورت رایگان شرکت کرده و از خدماتی مانند فضای کار، منتورشیپ کسب و کاری، کارگاه‌های استارتاپی و معرفی به سرمایه‌گذار بهره‌مند شوید.

مدرک معتبر

به شرکت‌کنندگانی که امتیاز لازم را در بخش علمی و عملی کسب کنند، مدرک قابل استناد به زبان انگلیسی از طرف کمیته‌ی علمی بوتکمپ (نکسترا و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران - دانشکدگان فارابی) داده می‌شود. همچنین برای نفرات برتر، رتبه‌ی آنها نیز در مدرک قید خواهد شد. به شرکت‌کنندگانی که امتیاز لازم را کسب نکنند نیز گواهی شرکت در بوتکمپ داده خواهد شد.

تجربه کار تیمی و شبکه‌سازی با کیفیت

کار عملی در بوتکمپ AIPM بسیار پررنگ است و با توجه به ماهیت این موقعیت شغلی، تمام این کارها در قالب تیم انجام خواهد شد. ما کمک می‌کنیم یک تیم هوش مصنوعی خوب بسازید و بتوانید با این تیم یک MVP عرضه کنید. اعضای یک تیم مکمل یکدیگر خواهند بود و درنهایت ممکن است این اعضا، بنیانگذاران یک استارتاپ جدید در اکوسیستم باشند.
مخاطبین

بوت‌کمپ تورینگ (مدیریت محصول هوش مصنوعی)

کسانی که میخواهند یک کسب و کار یا استارتاپ در حوزه هوش مصنوعی داشته باشند

.

مدیران محصولی که می‌خواهند روی محصولات هوش مصنوعی کار کنند یا در محصولات سنتی از هوش مصنوعی بهره بگیرند.

.

مدیران سازمان‌هایی که نیاز به درک عمیقی از هوش مصنوعی و فرایند تولید و نگهداشت یک محصول مبتنی بر AI دارند.

.

مهندسان یادگیری ماشین، دیتاساینتیست‌ها، مهندسان بینایی ماشین و برنامه‌نویس‌های حوزه هوش که به دنبال تغییر موقعیت شغلی خود به سطح مدیریتی هستند.

.
مدرس ها و منتورهای

بوت‌کمپ تورینگ (مدیریت محصول هوش مصنوعی)

مهندس مجید فرزانه

مدیر عامل هدی تکنولوژی
فاندر ادرولر و شبکه آموزشی بِست
مدیر آموزش بوت‌کمپ تورینگ
مهندس مجید فرزانه

دکتر بهزاد محمدیان

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران (دانشکدگان فارابی)
دکتر بهزاد محمدیان

مهندس هادی خورشیدی

مدیر محصول هوش مصنوعی دیجیکالا

مدیر محصول رشد پینکت (سابق)

مهندس هادی خورشیدی

مهندس فرانک طاهری

 

مدیر محصول اسنپ تریپ

مدیر محصول سابق اسنپ فود

مدیر محصول سابق باسلام

مهندس فرانک طاهری

مهندس علی امینی باغ

 

تیم لید AI رُکام

مهندس ML توسن

کوفاندر Sewane

مهندس علی امینی باغ

مهندس ایوب ویسمرادی

 

توسعه دهنده کسب و کار

مدیر محصول سابق وال‌پی

مهندس ایوب ویسمرادی
زمانبندی رویداد

بوت‌کمپ تورینگ (مدیریت محصول هوش مصنوعی)

  • هفته اول (AI): 18 اردیبهشت 1404
  • هفته دوم (PM): 25 اردیبهشت 1404
  • هفته سوم (AIPM): 01 خرداد 1404
  • هفته چهارم (کارگاه تیم‌سازی و ایده‌پردازی): 08 خرداد 1404
  • هفته پنجم (کارگاه R&D): 13 خرداد 1404
  • هفته ششم (کارگاه دیپلویمنت محصول): 22 خرداد 1404
  • هفته هفتم (کارگاه لانچ و رشد محصول): 29 خرداد 1404
  • هفته آخر (ارائه به سرمایه‌گذار): 05 تیر 1404
هفته اول (AI): 18 اردیبهشت 1404
از ساعت 9:00 تا 11:00
مهندس مجید فرزانه

ترمینولوژی و مبانی هوش مصنوعی

در این بخش، مجید فرزانه مفاهیم اصلی هوش مصنوعی از جمله یادگیری ماشین نظارتی، غیرنظارتی و تقویتی را معرفی کرده و حوزه‌های کاربردی هوش مصنوعی را معرفی خواهد کرد. همچنین واژه‌های متداول در هوش مصنوعی را تعریف و معرفی خواهد کرد تا در طول دوره، شرکت کنندگان به راحتی با مطالب ارتباط بگیرند. همچنین ایشان تجربیات خود در پروژه‌های مختلف هوش مصنوعی را با شرکت کنندگان به اشتراک خواهند گذاشت.
از ساعت 11:00 تا 13:00
مهندس مجید فرزانه

یادگیری عمیق - Deep Learning

در این بخش شبکه‌های عصبی مصنوعی و یادگیری عمیق معرفی میشود. همچنین تفاوت آن با یادگیری ماشین سنتی مشخص شده و کاربردهای آن شرح داده می‌شود. در این بخش همچنین تمهیدات لازم برای آموزش دادن مدل‌های یادگیری عمیق از جمله تنظیم هایپرپارامترها، درنظر گرفتن چالش‌های بیش‌برازش، محوشدگی یا انفجار گرادیان، و همچنین توضیح‌پذیری مدل‌ها مورد بحث قرار خواهد گرفت.
از ساعت 14:00 تا 15:30
مهندس علی امینی باغ

Generative AI و Agentic AI

در این بخش به معرفی عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) و هوش مصنوعی مولد (Generative AI) از جمله مدلهای مبتنی بر مدل‌های زبانی بزرگ (LLMs) مانند چت‌جی‌پی‌تی و مدلهای تولید تصاویر مانند میدجرنی و دالی پرداخته میشود.
از ساعت 15:30 تا 17:00
مهندس علی امینی باغ

MLOps (عملیات یادگیری ماشین)

در این بخش علی امینی باغ فرایند ساخت یک نمونه‌ی اولیه از یک محصول هوش مصنوعی را به همراه معرفی ابزارهای مختلف از زمان تعریف مسئله، تا آموزش مدل‌های یادگیری ماشین و درنهایت استقرار آن در قالب MLOps شرح خواهد داد. این سکشن شرکت‌کنندگان را برای ساخت محصولات عملی در طول بوتکمپ آماده خواهد کرد.
هفته دوم (PM): 25 اردیبهشت 1404
از ساعت 09:00 تا 13:00
مهندس فرانک طاهری

مبانی مدیریت محصول

در این جلسات، فرانک طاهری مدیر محصول اسنپ تریپ مبانی اساسی مدیریت محصول را آموزش خواهد داد. علت وجود این بخش، یادگیری مفاهیم مهم مدیریت محصول برای شرکت کنندگانی است که عمدتاً سوابق فنی دارند و با مفاهیم محصولی چندان آشنا نیستند. همچنین برای مدیران محصول نیز این مطالب یک یادآوری توسط یک مدیر محصول با تجربه است که تا بحال در چندین مجموعه‌ی مختلف از جمله اسنپ فود، اسنپ تریپ و باسلام مدیر محصول بوده است.
از ساعت 14:00 تا 17:00
مهندس ایوب ویسمرادی

OKR - KPI - PRD

در این بخش روشهای Objective and Key Results (OKR) و Key Performance Indicators (KPI) و همچنین Product Requirement Document با تمرکز خاص روی محصولات هوش مصنوعی معرفی میشوند.
هفته سوم (AIPM): 01 خرداد 1404
از ساعت 09:00 تا 10:30
مهندس مجید فرزانه

درک محصولات AI-Native

در این بخش، مراحل توسعه‌ی یک محصول که ارزش پیشنهادی آن ناشی از هوش مصنوعی باشد شرح داده می‌شود. همچنین تخصص‌های مختلفی مانند مهندس داده، دیتا آنالیست، دیتاساینتیست، مهندس یادگیری ماشین، تیم مارکتینگ و فروش، استراتژیست هوش مصنوعی و مدیر محصول هوش مصنوعی معرفی شده و نقش هر کدام در تیم‌های توسعه محصول هوش مصنوعی شرح داده می‌شود. در ادامه در رابطه با تجاری‌سازی سرویس‌های یادگیری ماشین و روشهای موجود برای آن صحبت خواهد شد.
از ساعت 10:30 تا 12:00
مهندس مجید فرزانه

شخصی‌سازی محصولات هوش مصنوعی و اطمینان از کارایی محصول

در این بخش ابتدا حوزه‌ها و ورتیکال‌های مختلفی که می‌توان در آنها از هوش مصنوعی استفاده کرد معرفی شده و سپس نحوه‌ی استفاده از هوش مصنوعی در هر کدام از آنها به همراه مثال‌های واقعی و موفق شرح داده می‌شود. پس از آن نحوه‌ی مدیریت و تقسیم کار در تیم های هوش مصنوعی در قالب OKR آموزش داده می‌شود. در این بین متریک‌ها و KPIهای مهم در محصولات هوش مصنوعی چه از نظر فنی، چه از نظر سلامت محصول و چه از نظر شاخص‌های رشد معرفی می‌شوند. همچنین ابزارهای موجود برای مدیریت بهتر محصولات هوش مصنوعی معرفی خواهند شد.
از ساعت 13:00 تا 15:00
مهندس هادی خورشیدی

آمادگی برای استفاده از هوش مصنوعی در محصولات سنتی

در این بخش، روش‌های مختلفی که شرکت‌ها و سازمان‌ها می‌توانند برای اولین بار از هوش مصنوعی استفاده کنند شرح داده می‌شود. همچنین تفاوت روش‌های مختلفی مانند کمک گرفتن از مشاور هوش مصنوعی، برونسپاری پروژه‌ها، استخدام اولین نیروها یا ساخت اولین تیم هوش مصنوعی و یا استفاده از ابزارهای no-code روشن میشود. در ادامه حوزه‌های مختلفی مانند Ethical AI، Creative AI و Autonomous AI که محصولات سنتی میتوانند از آنها برای خلق ارزش استفاده کنند معرفی می‌شوند.
از ساعت 15:00 تا 17:00
مهندس هادی خورشیدی

تکامل محصولات سنتی با هوش مصنوعی

در این بخش هادی خورشیدی خواهد گفت که چگونه محصولات سنتی به کمک هوش مصنوعی کامل‌تر و بهینه‌تر می‌شوند و مثال‌های واقعی از دیجیکالا ارائه خواهد داد. مطالبی مانند دیاگرام ون، پرچم‌های سبز و قرمز در حین توسعه‌ی محصولات هوش مصنوعی، نکات ریز ارتباطی و مهارتهای نرم مدیر محصول هوش مصنوعی در سازمانهای بزرگ از جمله مواردی است که در سکشن پایانی آموزشی ارائه خواهد شد.
به مدت 72 ساعت
مهندس مجید فرزانه

آزمون پایانی بخش آموزشی

3 روز بعد از جلسه‌ی آخر آموزشی، یک آزمون جامع از تمام مطالب گفته شده در طی 4 هفته از شرکت‌کنندگان گرفته می‌شود. این آزمون در قالب یک پروژه‌ی 72 ساعته تعریف میشود که شرکت کنندگان باید روی یک محصول فرضی هوش مصنوعی، اقدامات لازم را برای موفقیت محصول انجام داده و سوالات مرتبط را پاسخ دهند. یکی از شروط دریافت مدرک پایان دوره، گرفتن حداقل نمره‌ی 60 از 100 در این آزمون است.
هفته چهارم (کارگاه تیم‌سازی و ایده‌پردازی): 08 خرداد 1404
از ساعت 09:00 تا 12:00
دکتر بهزاد محمدیان

تیم‌سازی حرفه‌ای

از ابتدای این هفته کار عملی تیمها آغاز میشود. در این بخش، ابتدا افراد بر اساس توانایی، علاقه و سوابق‌شان با تمایل خودشان در تیمهای مشخصی قرار میگیرند. سپس بر اساس ایده‌ی انتخابی منتورهای متخصص در آن حوزه به تیمها تخصیص داده میشود. همچنین برای پیشگیری از اختلافات آینده، موارد لازم حقوقی و قانونی به اعضای تیمها در رابطه با مالکیت محصول ارائه خواهد شد.
از ساعت 13:00 تا 15:00
مهندس ایوب ویسمرادی

بنچ‌مارک، بررسی بازار و نهایی کردن ایده‌ی محصول

در ادامه، تیمها ایده‌های تجمیع شده را با شرایط بازار بررسی کرده، رقبای هر راه حل را استخراج و مقایسه خواهند کرد. در پایان به کمک منتورها ایده‌ی نهایی تیم‌ها مشخص میشود و هر تیم بر اساس محصول خود یک اسم در نظر خواهد گرفت. در تمام این مراحل منتورهای مختلفی به تیمها کمک خواهند کرد.
از ساعت 15:00 تا 17:00
مهندس مجید فرزانه

Lean Canvas

در این کارگاه بر اساس ایده‌ی نهایی شده در سکشن قبلی، بوم ناب کسب و کار برای هر تیم به کمک منتورها برای هر تیم طراحی می‌شود تا هر تیم دید همه جانبه‌ای از محصول خود به دست آورد.
هفته پنجم (کارگاه R&D): 13 خرداد 1404
از ساعت 09:00 تا 10:30
مهندس مجید فرزانه

جمع‌آوری و تمیزکاری دادگان مرتبط با محصول (کار عملی و گروهی)

در این بخش هر تیم بر اساس ایده‌ی محصول خود، اقدام به جمع‌آوری دادگان مناسب برای آموزش مدل هوش مصنوعی خود میشود. همچنین در این بخش به صورت تیمی، دادگان تمیزکاری و مناسب‌سازی میشوند.
از ساعت 10:30 تا 12:00
مهندس مجید فرزانه

آموزش مدلهای هوش مصنوعی

در این بخش، بر اساس دادگان جمع آوری شده، مدل های مختلفی برای حل مسئله آموزش داده میشود. در این بخش نیز منتورهای فنی به تیمها کمک خواهند کرد تا درنهایت به بهترین مدل ممکن برسند.
از ساعت 14:00 تا 15:30
مهندس علی امینی باغ

گزارش نویسی و بصری سازی نتایج

در این بخش، به صورت عملی نتایج ارزیابی برای استفاده‌های بعدی داکیومنت شده و روشهای مدیریت ورژن مدلهای یادگیری ماشین به کمک منتورها انجام خواهد شد. همچنین نتایج برای درک بهتر بصری سازی شده و ابزارهای موجود برای این کار توسط منتورها به شرکت کنندگان معرفی میشود.
از ساعت 15:30 تا 17
مهندس علی امینی باغ

بهینه‌سازی هایپرپارامترها

در این بخش، تیمها تلاش میکنند مدلهای نهایی یادگیری ماشین/هوش مصنوعی خود را با تنظیمات دقیق‌تر بهینه‌سازی کنند تا هم با سرعت بالاتری کار کنند و هم دقت بالاتر. در این بخش چرخه‌های استاندارد فنی از جمع آوری داده تا مانیتورینگ و آموزش مجدد مدل‌ها به صورت عملی توسط تیمها اجرا میشود و هر تیم بر روی مدلهایی کار خواهد کرد که در نهایت قرار است محصول تجاری آنها باشد.
هفته ششم (کارگاه دیپلویمنت محصول): 22 خرداد 1404
از ساعت 09:00 تا 10:30
مهندس علی امینی باغ

ساخت رابط کاربری محصول

در این بخش تیمها به کمک منتورهای فنی و بر اساس استانداردهای تدریس شده و همچنین متناسب با مدل درآمدی، برای محصول خود یک رابط کاربری ایجاد میکنند.
از ساعت 10:30 تا 12:000
مهندس مجید فرزانه

استقرار مدلهای هوش مصنوعی در محصول

در این بخش، تیمها مدل نهایی به دست آمده از هفته‌ی گذشته را به صورت نهایی در محصول خود به کار میگیرند و با رابط کاربری یکپارچه میکنند.
از ساعت 14 تا 17:00
مهندس مجید فرزانه

بتا تست و دیباگ محصول

نسخه اولیه‌ی محصول در این بخش در اختیار دیگر شرکت کنندگان بوتکمپ قرار میگیرد تا محصولات به صورت عملی مورد آزمایش قرار گرفته و ایرادهای محصول بر اساس فیدبکهای کاربران بتا مشخص شود. تیمها در این بخش به صورت فعال فیدبکهای مفید از کاربران را جمع آوری میکنند تا در بخش بعدی تغییرات لازم را روی محصول اعمال نمایند.
هفته هفتم (کارگاه لانچ و رشد محصول): 29 خرداد 1404
از ساعت 13:00 تا 15:00
مهندس ایوب ویسمرادی

لانچ

در این بخش، تیمها بر اساس فیدبکها محصول خود را بهبود داده و سپس به کمک منتورها اقدام به انتشار محصول خود در کانالهای مختلف میکنند و تلاش میکنند تا در طول دو هفته‌ی پیش رو اقدام به جذب مشتری نمایند. همچنین در طول این دو هفته تمام مراحل عملی چندین بار در جهت بهبود و توسعه‌ی محصول تکرار میشود تا در جلسه‌ی اختتامیه تیمها قادر به ارائه‌ی محصول در مقابل سرمایه‌گذاران و ارزیاب‌های بوت‌کمپ باشند.
از ساعت 13:00 تا 15:00
مهندس ایوب ویسمرادی

استراتژی توسعه و رشد محصول

در این بخش، تیم‌ها به کمک منتورها اقدام به تنظیم OKR سه ماهه، ابزارهای اسکرام و تقسیم کار بر اساس یک استراتژی ورود به بازار میکنند تا بر اساس آن بتوانند یک مسیر شفاف را برای توسعه و رشد محصول در پیش بگیرند.
از ساعت 15:00 تا 17:00
مهندس مجید فرزانه

Pitch Deck

در این بخش، تیمها یاد میگیرند که چگونه و با چه ترتیبی باید ایده‌ی خود را در مقابل سرمایه‌گذاران ارائه دهند تا بتوانند برای محصول خود سرمایه‌های نقدی و حمایت‌های غیرنقدی مانند فضای کار، منتورشیپ و تسهیل فروش جذب کنند.
هفته آخر (ارائه به سرمایه‌گذار): 05 تیر 1404
از ساعت 09:00 تا 12:00
مهندس مجید فرزانه

ارائه‌های آزمایشی و اصلاح اسلایدها

در این بخش، هر تیم به صورت آزمایشی یک ارائه خواهد داشت و به کمک منتورها ایرادهای احتمالی ارائه ها برطرف خواهد شد.
از ساعت 14:00 تا 17:00
مهندس مجید فرزانه

اختتامیه

در این بخش تیم‌های شرکت کنندگان به ارائه‌ی محصولات خود در مقابل داوران و سرمایه‌گذاران می‌پردازند. همچنین شبکه سازی بین مهمانان و شرکت کنندگان برقرار خواهد شد تا شرکت کنندگان بتوانند پس از بوتکمپ مسیر دلخواه خود (استخدام یا کارآفرینی) را دنبال کنند. در پایان، از نفرات برتر و تیم‌های برتر تقدیر به عمل خواهد آمد و مدارک پایان دوره تقدیم شرکت کنندگان می‌شود.
اطلاعات مهم

بوت‌کمپ تورینگ (مدیریت محصول هوش مصنوعی)

تاریخ شروع: 1404/02/18

  • شماره پشتیبانی: 09934601284
  • روش ثبت نام: آنلاین از طریق همین صفحه
  • محل برگزاری : تهران، امیرآباد، کارگر شمالی، دانشکده فنی دانشگاه تهران، دانشکده مکانیک قدیم، مرکز نوآوری نکسترا
  • زمان بندی : 8 هفته
  • تایم : پنجشنبه‌ها از ساعت 9 تا 17
  • تاریخ شروع : 1404/02/18
  • تاریخ پایان : 1404/04/05
  • ظرفیت : 40
  • برگزار کننده : شبکه آموزشی بِست - نکسترا
حامیان

بوت‌کمپ تورینگ (مدیریت محصول هوش مصنوعی)

مجموعه نوآوری نکسترا
ادرولر - هوش مصنوعی در تبلیغات
شتابدهنده دیدی‌نو
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران (دانشکدگان فارابی)
شبکه آموزشی بست
Iran Open to Works
بستر مسابقات هوش مصنوعی فیس کاپ
پلتفرم جامع هوش مصنوعی AI BOX
پلتفرم هوش مصنوعی Aval AI
مرکز اینترنت اشیاء ایران
دیبارایان - راهکارهای هوش مصنوعی
سرویس‌های هوش مصنوعی سهاب
کارخانه نوآوری کارونو
مرکز نوآوری رایان
نظران شرکت کنندگان در مورد

بوت‌کمپ تورینگ (مدیریت محصول هوش مصنوعی)

جدیدترین اطلاعیه ها و اخبار

بوت‌کمپ تورینگ (مدیریت محصول هوش مصنوعی)

سوالات متداول

  • هزینه ثبت‌نام چقدر است؟
    هزینه ثبت نام نقدی 12.000.000 تومان است.
  • آیا امکان پرداخت اقساطی وجود دارد؟
    بله. میتوانید مبلغ بوت‌کمپ را در سه قسط بدون نیاز به ضمانت پرداخت نمایید. قسط اول: حین ثبت نام. قسط دوم: یکم خردادماه. قسط سوم: یکم تیرماه. برای ثبت‌نام اقساطی کافی است که هنگام ثبت نام از کد تخفیف ghest1 استفاده نمایید و مبلغ قسط اول را پرداخت نمایید. ثبت نام شما به طور خودکار نهایی خواهد شد. لازم به ذکر است اگر کد تخفیف دارید، ثبت‌نام اقساطی شامل تخفیف نمی‌شود.
  • آیا امکان ثبت‌نام سازمانی وجود دارد؟ آیا امکان صدور فاکتور رسمی دارید؟
    بله. سازمان‌ها میتوانند نفرات موردنظر خود را در قالب یک معرفی‌نامه به ما معرفی نمایند تا فاکتور رسمی برای آنها صادر شود. برای اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره‌ی 09934601284 تماس بگیرید.
  • آیا برای شرکت در دوره پیش‌نیاز خاصی وجود دارد؟
    خیر. تمام پیش‌نیازهای لازم در بوتکمپ وجود دارد. اما تجربه نشان داده که مهندسان هوش مصنوعی یا کسانی که سابقه‌ی مدیریت محصول دارند، در بوتکمپ تورینگ موفق‌تر عمل کرده‌اند.
  • آیا برای ثبت‌نام گروهی تخفیف لحاظ می‌شود؟
    بله برای ثبت‌نام‌های دو نفره 10% درصد و بیشتر از آن به ازای هر نفر 5% (تا سقف 30 درصد) تخفیف لحاظ میشود. برای استفاده از تخفیف‌های گروهی با شماره‌ی 09934601284 تماس بگیرید.
  • چگونه می‌توانیم از کیفیت بوت‌کمپ اطمینان حاصل کنیم؟
    بوتکمپ تورینگ با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران (فارابی) و مرکز نوآوری نکسترا با حضور اساتید و منتورهای با تجربه‌ای برگزار می‌شود که در همین صفحه به صفحات لینکدین و رزومه‌های آنها دسترسی دارید و میتوانید برای اطمینان سوابق آنها را ملاحظه فرمایید. همچنین میتوانید با شرکت کنندگان دوره‌های قبلی صحبت کرده و راهنمایی‌های لازم را از آنها دریافت نمایید. برای دسترسی به شرکت کننده‌های قبلی میتوانید از بخش نظرات استفاده کرده و در لینکدین با آنها ارتباط برقرار نمایید.
  • آیا امکان شرکت در بوتکمپ به صورت آنلاین وجود دارد؟
    خیر. دوره کاملاً به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
  • آیا فیلم جلسات ضبط میشود؟
    بله، در صورتی که در برخی از جلسات شرکت کنندگان امکان حضور نداشته باشند، میتوانند از فیلمهای ضبط شده برای دسترسی به مطالب آموزشی استفاده نمایند.
  • آیا در طول هفته هم درگیر بوتکمپ خواهیم بود؟
    نه لزوماً. بوتکمپ به گونه‌ای طراحی شده که تمام فعالیت‌های لازم در روزهای پنجشنبه انجام شود. از این رو شرکت کنندگانی که در طول هفته شاغل هستند نیز میتوانند با خیال راحت در این بوتکمپ شرکت کنند. گرچه در طول هفته در گروه و کامیونیتی مدیریت محصول هوش مصنوعی مدرسها و منتورها برای پاسخگویی به سوالات در دسترس خواهند بود و همچنین شرکت کنندگان میتوانند در طول هفته به تعامل با یکدیگر بپردازند.